VANDRARHEM I LONDON

LONDON BRIDGE: THE INN

121 Borough High Street, London SE1 1NP, UK
Sovsalar från 19,80 GBP – Privat från 77,00 GBP
Detta var det allra första vandrarhemmet i St Christopher’s Inn och vi förblir tro mot vårt arv med en livlig traditionell engelsk pub nere. Den 121 puben serverar ett stort utbud av brittiska öl och fantastiska hemlagade brittiska rätter med ingredienser som kommer över vägen på Borough Markets. Du hittar också livemusik som körs sent de flesta kvällar i veckan och en stor internationell publik spricker av lokalbefolkningen och resenärer. St Christophers gäster får 25% rabatt på mat och 2 för 1 drink specialerbjudanden hela dagen varje dag!

CAMDEN

Belushi’s & St Christopher’s, 48-50 Camden High Street, London NW1 0LT, UK
Sovsalar från 19,80 GBP – Privat från 87,00 GBP
St Christopher’s Camden vandrarhem serverar en smak av norra London som ingen annan. Känd som Londons kreativa nav, det finns gott om klubbar, gallerier, utställningsutrymmen och några av de bästa livemusikerna i staden för att hålla dig underhållen. Vi är stunder borta från olika legendariska arenor Koko, The Underworld och The Roundhouse som hjälpte till att lansera stora namnen som Pink Floyd och Jimi Hendrix.

GREENWICH

189 Greenwich High Rd, London SE10 8JA, UK
Sovsalar från 14,80 GBP – Privat från 73,00 GBP
Vårt vandrarhem ligger i det vackra och historiska området South London i Greenwich. London tunnelbanan ligger precis utanför vandrarhemmet, bara en 25-minuters tunnelbanetur till centrala London. I närheten hittar du allt som området är känt för: hemmet till GMT vid Royal Observatory, Greenwich Markets, den vackra Greenwich Park, Cutty Sark, National Maritime Museum och Emirates Airline linbana (där du belönas med de bästa utsikten i London). För att inte nämna är vi mindre än 25 minuter till O2 Arena om du behöver en säng efter en sen show.

HAMMERSMITH

28 Hammersmith Broadway, Hammersmith, London W6 7AB, UK
Sovsalar från 15,80 GBP – Privat från 63,00 GBP
Du hittar vårt vandrarhem i Hammersmith mitt i hjärtat av Västra London, nära allt du kan behöva göra i staden. Rätt tvärs över vägen ligger London Underground som länkar oss till de bästa platserna och turistattraktionerna som Westminster (bara 20 minuters tunnelbaneresa bort), Kensington Palace, museer som Saatchi Gallery och en direktlänk till det livliga Piccadilly Circus och Hyde Park – för att inte tala om andra kungliga parker som Green Park och Kensington Gardens.

LIVERPOOL STREET

52 Wilson Street, Finsbury, London EC2A 2ER, UK
Sovsalar från 25,80 GBP – Privat från 152,00 GBP
Vårt nya vandrarhem i Liverpool Street är det nyaste av våra vandrarhem i London, baserat i hjärtat av staden, inom bekvämt räckhåll från de viktigaste sevärdheterna och attraktionerna, restaurangerna och barerna. Vårt vandrarhem ligger bara fem minuters promenad från Liverpool Street Station, och erbjuder gratis WiFi i alla rum, en gratis frukostbuffé varje morgon och en allvarlig brittisk traditionell pub ner där våra gäster får 25% rabatt på mat i baren plus 2 för 1 dricka specialerbjudanden hela dagen.

SHEPHERD’S BUSH

13-15 Shepherd’s Bush Green, Hammersmith, London W12 8PH, UK
Sovsalar från 15,80 GBP – Privat från 67,00 GBP
Vårt Shepherd’s Bush vandrarhem är det perfekta stället att basera sig på. Vi är en kort promenad från Londons tunnelbana som tar dig direkt in i Oxford Circus på knappt 10 minuter, liksom andra turistattraktioner som Holland Park, St Paul’s och Marble Arch. Dessutom finns inget annat vandrarhem närmare Westfield, Europas största köpcentrum och restaurangnav! Om du ser en show på 02-imperiet och behöver en säng, är vi bara 6 minuters promenad bort. Dessutom ligger vandrarhemmet en kort promenad från Notting Hills Portobello Road Market.

LONDON BRIDGE

16-1651 Borough High St, London SE1 1HR, UK
Sovsalar från 16,80 GBP – Privat från 77,00 GBP
The Village in London Bridge, som är välkänt som det bästa partihostellet i London, har varit ett legendariskt nav för den sedan 1999 och har regelbundet röstats ut som en av de bästa partihostrarna i världen. Sov i Londons första kapselbäddar nu, fest i vår backpackerbar och vakna upp utanför Londons största sevärdheter och attraktioner.